More than a club

2016-05-13 - En zo zit het seizoen er weer op ...

Nieuwsfoto
Sezoen met 2 gezichten
Gisterenavond stond voor ZVK The Skulls alweer de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Een 1-0 achterstand werd opgehaald, om zo uiteindelijk mooi te eindigen met een 1-4 overwinning.

Dit seizoen werd er één met twee gezichten. Voor nieuwjaar werd er op 13 wedstrijden maar liefst acht maal gewonnen en drie maal gelijkgespeeld. Ongezien in de Skulls-geschiedenis. Bovendien werd er doorgestoten naar de volgende ronde van de Liga Beker, en stond de club lange tijd op een historische derde plaats.

Groter kon het contrast niet zijn met de resultaten na nieuwjaar. Op 15 wedstrijden werd er amper twee maal gewonnen en 13 maal verloren ... Het resultaat was dan ook een ferme terugval in het klassement. Gelukkige kon gisteren het seizoen nog beëindigd worden met een positieve noot.


Familie Vanroy bovenaan
Het statistiekenlijstje wordt dit jaar duidelijk gedomineerd door de familie Vanroy. Brian staat afgetekend eerste als topschutter met 31 doelpunten, gevolgd door Francis met 17 en Chris Truyen met 15.

Bij de assists is het een gedeelde plaats tussen Francis en Brian, met ieder 15 stuks. Op de tweede plaats vinden we Ken De Wever met negen, en derde is Chris Truyen met acht assists.

Qua caps is het Francis Vanroy die het lijstje aanvoert met 27 aanwezigheden op 28 wedstrijden, gevolgd door Chris Truyen (26) en Jan De Roover (25).

Drie spelers slaagden er dit seizoen in een gele kaart te pakken: Brian en Francis Vanroy, alsook Toby Vangeebergen.


Kern 2016-2017
ZVK The Skulls heeft zijn huiswerk reeds klaar voor volgend seizoen. De kern blijft voor het tweede jaar op rij zo goed als volledig behouden.

Zijn er ook volgend seizoen weer bij:
- Chris Truyen
- Piet Van Den Abeele
- Toby Vangeebergen
- Francis Vanroy
- Joos Van Eeckhoudt
- Bram Veroeveren
- Dries Veroeveren
- Wim Vandenhende
- Jan De Roover
- Brian Vanroy
- Stephan Van Ettinger




Terug naar de hoofdpagina